Khamis, 28 Julai 2011

Jhonny oh Jhonny




hye..

nak share dgn uols ape yg terjadi kat bf no 2 i hehe Jhonny yg kiut mcm tuan dye(pasannyeee..^^) uols tgok pic kat atas tau la ape yang jadi kan.

Benda ni berlaku hari jumaat lepas 22.7.2011 kira2 10am.(dah berkurun baru nk update sabo jela haha) I otw nak ambil kawan i nak masuk singapore ada meeting kul 1pm.. Memang terkejutla tengah dok syok drive tiba2 xtau la mana dtg batu ke ape ke kurang pastila attack cermin tingkap i tuuu diaaa amek kau retak seribu. Nasib baik la ade tinted kalau x la kena muka i???..makin kurang hantaran i nanti hoho



Berbelang dah si jhonny adoyai xensem dahhh huhu..xpe2 nt i kasi tinted balik ye..


ok bai ! :)


3 ulasan:

  1. x pe. xpe.. t mr.elmo awk leh bg fulus.. ganti laa yg bru. HEHE

    BalasPadam
  2. saya pn pernah kena..huhu.. dah ganti baru cantik balik.. ^_^

    BalasPadam
  3. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    BalasPadam

http://i214.photobucket.com/albums/cc105/24168/egobox/thumbs/comments/cute/100-hottie.gif