Ahad, 17 Julai 2011

Little India~Singapore~ terasa berada di India^^

tak sabar nak tgok ape coraknye^^
1taun pun xabis pakai
baju ni 1 beli santek x??
i sgt rambang mata okeh..
believe or not i abis tau makan beryani ni hoho^^

siyes terasa berada di India even i x pernah pergi India pun haha.
actually i teman kawan i pergi ingatkan nak cari baju untuk p birthday party kawan la( entry lain i cite okeh) kami pegi naik kereta kawan i la yg drive. kawan i bawa p makan nasi beryani original dari india hallal okeh.memamg superb i makan abis tau hehe blurkk kenyang..
kalau u all nak tau dekat cni la foreigner yg bekerja kat sgpo cari brg2 keperluan yg ada kat india tu. siyes rambang mata tengok baju2 ala2 bollywood kt sna. Ada yg mahal ada yg murah ikut kualiti kain la. tu belum tengok kedai gelang, kedai emas(kalah habib jewel) kedai manisan bla3
i pun xlepas peluang buat inai.SD5 je untuk sebelah tangan murah kn hehe. klw nk tgok byk pic sila ke FB i hehe.


ok bai^^

4 ulasan:

  1. en. nizam belum lagi daa hehe x sampai seru lg hehe

    BalasPadam
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    BalasPadam

http://i214.photobucket.com/albums/cc105/24168/egobox/thumbs/comments/cute/100-hottie.gif