Khamis, 21 Julai 2011

HP Service Award

i bersama HP SG CEO yang ensem Mr Steve Connor hoho^^


hi^^

i nak kongsi dengan uols i dapat service award kt tempat i kerja Hewlett Packard branch Singapore. Dia buat ala2 ABP gitu haha. Dengan CEO yang sporting n peramah.yg x best Mr Rick Gudwind(dia ni HP CEO asia)xde pulak kt sgpo sbb dia de kt indon selalunya dia ada.Kami diberi kategori la berapa tahun kami menyumbangkan tenaga kat HP. Kategori i 5 years je haha. bole imagine ade employee yg dah kerja 25 tahun pun ade tau. Kalau cam tu dari muda la orang2 ni kerja kt situ haha. Best sebab kita senang nk naik pangkat n gaji sape yg xnak kerja lama kan hehe plus mcm2 orang kita boleh jumpa kwn2 kerja mostly dari oversea.. berbelit jgk la i nak ikut slang english dyorg ni haha

bukan nak ckp pe la i memang enjoy kerja kt HP ni. Macam2 benefit i dapat. Lg2 kerja kt dept lab engineering ni. Sistem kerja pun x sama dengan tempat kerja i sebelum2 ni. okeh balik pasal service award tu,memang happening yg x bole bla time i naik pentas nak shake hand ngn Mr Steve yang tepuk tangan tu jgn ckp la ade suara2 sumbang said "owh i thought she's philippine" dalam ati i what??????



lagi 5 tahun la i dapat award lg haha persoalan= idup lg kah?? hehe

ok bai^^

3 ulasan:

  1. hai jaja...salam kenal

    untungnya dpt ABP...eh salah, dpt service award...

    akak pun dr JB...

    i folo uuuu :)

    BalasPadam
  2. hye kakak ;)hehe amboiii sakat sy ye hihi
    oyeke nt sy follow akak ye
    keep in touch ye kakak yg sweet ;)

    BalasPadam
  3. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    BalasPadam

http://i214.photobucket.com/albums/cc105/24168/egobox/thumbs/comments/cute/100-hottie.gif