Rabu, 20 Julai 2011

From Mr Elmo

1 hari i sengih macam kerang busuk ye gara2 surat dari Mr Elmo hehe.. terubat rindu i hehe.. mesti ada yang fikir(sgt perasan ye mcm la ade org kisahkn^^) owh sangat old school kami berhubung thru surat pe bole buat tu je yang boleh.Mr Elmo i kena kurung kat PULAPOL Jln Semarak till Januari 2012 alahai lambatnya masa berjalan hihi..

Mr.El cakap xpela kita tulis surat nie nanti bole tunjuk kat anak cucu kita owh sgt sweet kan hehe.. Stakat ni dh 10 pucuk surat dlm koleksi since Mac dia kena kurung hehe.. abg posmen sengih je baca nama i hoho^^

5 ulasan:

  1. oh so sweet.. haha tringat gak zaman akak dulu dulu dgn hubby... dok kat PULAPOL 9buLan,berkiriman surat je la jawabnya... haha

    BalasPadam
  2. hehe surat2 tu ade dlm simpanan lg ke kak.. mesti sweet kn^^

    BalasPadam
  3. masih lagi jaja.. simpan dalam file peribadi... lepas baca entry jaja semalam,akk pergi godek balik surat tu haha.. cun cun 9helai panjang sungguh celotehnya.. tpi satu pun akk tak jawab.. haha tak reti...

    BalasPadam
  4. hehe klw akak tunjuk blk ngn hubby mesti gelak kan. cian hubby akak time tu sbb akak xreply surat dye tau hehe. akak dh lepas so doakan sy plk ye hehe^^

    BalasPadam
  5. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    BalasPadam

http://i214.photobucket.com/albums/cc105/24168/egobox/thumbs/comments/cute/100-hottie.gif