Rabu, 10 Ogos 2011

Oh Sangat Sakit Hati okeh

hye!!

Assalammualaikum..


Lamanye x update blog ni. Kekangan kerja n mood i yang annoying hoho comfirm malas nak update. Pluss ade orang kisah ke hihi..i nak lepas geram nih kalau ada yang follow FB i mesti tau la pe yang jadi. haha cam funny pun ada sekali ade yg terasa plk ayat yg i tulis kat wall. klw dia tu betul2 gentle come face to face towards me la ada bran???

"Jangan menghakimi orang lain, jika kamu tak tahu apa yg telah dia lalui dan apa yang diperjuangkan dalam hidupnya.. "

nanti ade time i share la ye pe yg ade kt ati i ni ;(



ok bai!

2 ulasan:

  1. selamat hari aya
    maaf zahir batin Jaja..

    jgn emo sgt tau..
    raya ni kena hepi je :)

    BalasPadam
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    BalasPadam

http://i214.photobucket.com/albums/cc105/24168/egobox/thumbs/comments/cute/100-hottie.gif