Sabtu, 8 Oktober 2011

Tak Sabar Nak Baca Nie..




hye uols ;)

lame dah x update blog ni..dah bersawang hehe..sori naa cik pinky saye demam la masuk workshop hoho..anyway arini i nak share dgn uols novel yang i baru beli 3hari lepas. seperti gambar di atas..Juara Carta Cinta..

kenapa i pilih novel ni?? hehe sbb i dah baca separuh kat majalah REMAJA. macam santai je ceritanya..kisah seorang gadis yang boleh dikatakan lambat la jodohnya haha ala2 i gitu kah3.. i beli novel ni di HARRIS bookstore jusco tebrau..

bila i nak start baca novel ni? hrmm.. time i kat bas ke time tunggu bas ke time i free la hehe so tunggu i habis baca nanti baru i bole update kat uols

ok my dear sampai jumpa lg
bai!

1 ulasan:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    BalasPadam

http://i214.photobucket.com/albums/cc105/24168/egobox/thumbs/comments/cute/100-hottie.gif