Ahad, 16 Oktober 2011

Apa Ada Pada Nick Name???

hye uols!!!!


arini happy sangat sebab i dapat calling fon dari encik elmo hehe..sampai nanges2 xmalu kn hihi..siyes i rindu sangat kat dia tau..

okeh i nak senaraikan nama2 gelaran orang2 yang berada disekeliling i

hehe just suka2 ;)

jaja--->> kawan2 kerja,FB friend,mostly la nama ni org pnggil i hehe

eja--->>my close friend ;)

along--->> family i je okeh..

suraya--->> hehe nama time form 4 dulu,abg2 form 5 nak tackle tapi i tipu nama i so
melekat sampai sekarang ;)

iza--->>okeh sgt sopan kan..ni kawan2 i time form 3 suka panggil i maklumla budak
nerd kan kah3 ;)

n last sekali..


baby--->> xpayah tanye la sape kan yg panggil i dgn nama tu LOL ;)
tapi ada jgk la close friend i panggil dgn nama tu haha mula2 menyakat
last2 dh jadi biasa plk kn mesti panggil i nama tu sweet kn hihi


okeh see u again

bai!!!!

1 ulasan:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    BalasPadam

http://i214.photobucket.com/albums/cc105/24168/egobox/thumbs/comments/cute/100-hottie.gif